У Сумах пошкодили електронне табло

16:51, 18 бер. 2019
 
У Сумах пошкодили електронне табло

У Сумах пошкодили електронне табло. Не працює воно відучора. Електронне табло у Сумах встановили наприкінці січня 2019 року. Воно вартувало комунальному підприємству «Електроавтотранс» 28 тисяч гривень. Табло поблизу ЦУМу у напрямку Аеропорту перестало працювати вчора по обіді.

Любов Шевельова, сумчанка, розповіла:

«Ми щойно проговорили, що вимкнули табло і це так незручно. То подивився й знаєш, який рейс наступний».

Сергій Омеляненко, сумчанин, розповів:

«Я не бачив, що воно зіпсована, але бачив, що воно не працює. Та й не підходив до нього».

Власник табло – комунальне підприємство «Електроавтотранс».

Віталій Однорог, директор КП «Електроавтотранс», розповів:

«Це негарантійні пошкодження, тому що це було втручання в табло. Пошкоджено один із шести сегментів цього табло. Я вважаю, що виправлення це буде не дуже дорого коштувати. Найважче буде вишка та монтажні роботи».

Скільки коштуватимуть ремонті роботи, Віталій Однорог сказав: поки не знає. За словами Кирила Гриценка, директора підприємства-виробника цього табло, ціна одного пошкодженого елементу — близько 500 гривень.

Кирило Гриценко, директор підприємства-виробника табло, розповів:

«Ремонту підлягає. Завтра ми розпочнемо роботи по відновленню табло. Попередня вартість робіт буде не висока. Заміна одного модуля. Я сподіваюся, що більше нічого не пошкоджено. Відновлювальні роботи ми зробимо безкоштовно, але потрібно буде купити пошкоджений елемент».

Як розповів Віталій Однорог, він написав заяву до поліції.

Володимир Кузьменко, співробітник відділу комунікацій Нацполіції у Сумській області

«Сьогодні до поліції звернулися представники КП «Електроавтотрансу» із заявою про те, що пошкоджено табло у центрі міста. Заява від них прийнята. Вона зареєстрована. Наразі проходить перевірку».

Нагадаю, на початку року КП «Електроатотранс» закупило 4 табло. Витратило на це 111 тисяч 600 гривень. На коментар поліції ми наразі чекаємо.