Депутата Сумської облради Володимира Поцелуєва визнали винним, але не покарали

17:41, 5 кві. 2019
 
Депутата Сумської облради Володимира Поцелуєва визнали винним, але не покарали

Депутата облради та Головного лікаря Сумської райлікарні Володимира Поцелуєва визнали винним у їзді в нетверезому стані, але закрили справу через закінчення строку накладення адміністративного стягнення. Таке рішенння прийняли сьогодні у Зарічному районному суді м.Суми.

« Суддя постановив: Поцелуєва Володимира Івановича визнати винуватим в адміністративному правопорушенні, передбаченому ч.1 ст.130 КУпАП. Провадження у справі про притягнення Поцелуєва до адміністративної відповідальності за ч.1 ст.130 КУпАП закрити, у зв’язку із закінченням строку притягнення до адміністративної відповідальності. Постанова може бути оскаржена протягом 10-денного строку до Апеляційного суду через Зарічний районний суд м.Суми», - каже суддя Зарічного районного суду м.Суми Ірина Клімашевська.

Сам Володимир Поцелуєв сьогодні удев’яте не з’явився до суду. Цього разу - через відпустку. Про це повідомив на початку судового засідання у Зарічному районному суді м.Суми його представник Сергій Холодов.

 

 Під час засідання розглядали відеодокази, записані відеореєстратором з машини патрульних та нагрудною камерою поліцейського. На них – події ночі 27 грудня 2018-го року, коли патрульні зупинили автомобіль, за кермом якого був Володимир Поцелуєв і запропонували йому пройти огляд на стан алкогольного сп’яніння. Лікарський висновок підтвердив у нього цей стан. Патрульні склали на Володимира Поцелуєва адмінпротокол,  йому загрожував штраф – 10 тисяч 200 гривень з позбавленням права керувати автомобілем упродовж року.

Дізнатися думку про сьогоднішнє рішення суду у Володимира Поцелуєва не вдалося, на дзвінки наших журналістів він не відповідав.

Додамо, Володимир Поцелуєв  – депутат  Сумської обласної ради сьомого скликання, є членом Всеукраїнського об’єднання «Батьківщина», він медик за фахом, із 2003-го року працює головним лікарем Сумської центральної районної лікарні.