Директорка департаменту фінансів зі своїм захисником не прийшли до суду

13:13, 15 кві. 2019
 
Директорка департаменту фінансів зі своїм захисником не прийшли до суду

Директорка департаменту фінансів Сумської міськради разом зі своїм захисником – не прийшли до суду. Причиною стало клопотання адвоката Юрія Ломаки про відрядження чоловіка до Києва. Сьогодні на засіданні мали розглядати протоколи, які склало Національне агентство з питань запобігання корупції.

Олександр Капкін, суддя зарічного районного суду м. Суми, говорить:

 «Суд вважає запотрібним надати запит до медичного закладу чи дійсно С. Липова була на лікуванні. Якщо буде підтверджено, що вона не лікується у даний час, то суд буде встановлювати привід для цієї особи».

Згідно протоколів Національного агентства з питань запобігання корупції, жінка повинна була дати пояснення, чому, не повідомила про конфлікт інтересів та діяла в умовах конфлікту. Йдеться про її голосування як депутата міської ради за подовження оренди землі підприємству її сина. Розгляд справи перенесли на 24 квітня на 08:30. Протоколи на Світлану Липову склало Національне агентство з питань запобігання корупції. До суду вони надійшли 26 березня – після того, як 13 березня та 20 березня Світлана Липова не приїхала до НАЗК для надання пояснень.