Не прийшов до суду через лікарняний - таку причину неявки Олександра Лисенка назвала адвокат

15:45, 15 кві. 2019
 
Не прийшов до суду через лікарняний - таку причину неявки Олександра Лисенка назвала адвокат

Сьогодні в Зарічному районному суді мали розглядати адміністративний протокол стосовно мера про корупцію.

 «На підтвердження поважності причини неявки я надаю довідку з медичного закладу. Сьогодні на апаратній нараді йому стало зле, він ще вчора погано себе почував, і сьогодні госпіталізований», - сказала адвокат Юлія Молібог. За словами захисниці, про стан здоровя Олександра Лисенка вона дізналася сьогодні вранці. Строк лікування міського голови, за словами жінки, складе не менше тижня.

 «Розгляд справи без його участі є неможливим, тому враховуючи вищевикладене, вважаю за необхідне засідання перенести, повторно викликати учасників процесу , додатково прошу витребувати у Олександра Миколайовича підтверджуючі документи, лікарняний лист», - сказав прокурор Євген Кунда. Також  прокурор клопотав про зупинення строку розгляду справу до явки Олександра Лисенка до суду.

Наступне судове засідання призначили на 22 квітня. Також суддя Олексій Сибільов задовольнив клопотання прокурора, зупинивши строк розгляду справи до явки Олександра Лисенка в суд. Термін притягнення до відповідальності мера мав сплисти 30 квітня. Протокол засідання НАЗК щодо міського голови оприлюднений на офіційному сайті відомства 1 лютого. У лютому 2017-го на сесії міськради мер голосував за своє преміювання. 19 червня минулого року Сумський обласний апеляційний суд скасував рішення першої інстанції, яка визнала, що у діях Олександра Лисенка були порушення антикорупційного законодавства – наявний конфлікт інтересів.