Суд по звинуваченню заступника прокурора Сумської області відклали

18:59, 6 тра. 2019
 
Суд по звинуваченню заступника прокурора Сумської області відклали

У Зарічному районному суді Сум розпочали слухання за обвинуваченням заступника прокурора області Сергія Маслюка. За версією слідства, чиновник у вересні 2017 року отримав 21 тисячу гривень, оформивши підробний листок непрацездатності, та дві заяви. Говорить прокурор Сумської обласної прокуратури Роман Дронов: 

«Рішенням першоїінстанції Маслюк Сергій був визнаний винним у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого ч.4 ст. 358 ККУ. У подальшому за апеляційною скаргоюрішення першої інстанції було скасоване, і справу направили на новий розгляд. На даний час здійснюється розгляд цього провадження по суті».

 

Після судового засідання обвинувачений Сергій Маслюк заявив нашим журналістам: 

«Це замовна справа, і я в суді доведу, що таким чином вирішили позбутися мене як принципового працівника прокуратури».

 

Через те, що Роман Дронов вперше представляв обвинувачення, і йому потрібен був час для ознайомлення з матеріалами справи, засідання перенесли на 23 травня. Нагадаємо, у червні минулого року суддя цього ж суду Ірина Клімашевська оголосила вирок, визнавши винним Сергія Маслюка тільки у використанні підробленого лікарняного та оштрафувала на 850,00 гривень. У частині інших обвинувачень – виправдала.