Хлопчик, що потрапив у аварію біля села Шаповалівка, помер у київській лікарні

19:18, 16 тра. 2019
 
Хлопчик, що потрапив у аварію біля села Шаповалівка, помер у київській лікарні


14-річний Богдан Горлач помер сьогодні у Київській лікарні. Хлопець був у реанімації після аварії біля села Шаповалівка, де одразу загинули 4 людини. Спочатку знаходився у Конотопській міській лікарні у важкому стані. За чотири дні його перевезли до Києва у відділення реанімації та інтенсивної терапії.

Тетяна Прудникова, двоюрідна сестра Богдана, розповіла:
«Дізналися сьогодні о 10:45, як нам повідомили лікарі, померла дитина від зупинки серця. Була реанімація, але не врятували. Сьогодні він знаходиться там, до нього викликана поліція, ще питання вирішуються по місту Київ та по лікарні, а завтра ми ці питання вирішуємо ще, до кінця я не можу вам всю інформацію дати, бо воно вирішується. Будемо забирати Богдана з Києва з «Охматдиту» у місто Конотоп. І якщо ми заберемо вчасно, як нам завтра по Києву віддадуть його, то можливо завтра буде похорон. Він буде похований, теж це питання ми зараз із рідними вирішуємо, біля мами з татом, в селі Соснівка Конотопського району».

Нагадаю, подію сталася 21 квітня цього року близько 15 години неподалік с. Шаповалівка Конотопського району. Там зіткнулись автомобілі Шевроле та ВАЗ 2107.