"Вікторія" не гратиме у чемпіонаті області

14:46, 22 тра. 2019
 

Чотириразовий «срібний» призер чемпіонату Сумської області з футболу не братиме участі у розіграші 2019-го року.

Чому «Вікторія» з Миколаївки не боротиметься за медалі чемпіонату, що стартує цієї суботи, нам прокоментував головний тренер команди Артем Радіонов.

«Цього року ми відмовляємось від участі у чемпіонаті області тому, що федерація футболу Сумщини поставила умови, що матчі мають відбуватися лише по вихідним. З огляду на те, що ми беремо участь у аматорському чемпіонаті України з футболу (де також матчі відбуваються на вихідних) дві гри за два дні – це дуже складно для нашої команди. Тим більше, що ми ставимо найвищі завдання в чемпіонаті України. Саме тому ми вирішили відмовитись від участі в чемпіонаті області», - сказав наставник миколаївської команди.

«Вікторія» чотири рази здобувала «срібні» медалі чемпіонату Сумської області та є чинним чемпіоном України з футболу серед команд аматорів. У поточному розіграші аматорського чемпіонату за два тури до завершення групового турніру команда Артема Радіонова йде на другому місці у групі «2», що дає їй право продовжити боротьбу за медалі чемпіонату у серії плей-офф. Раніше не став заявлятися у чемпіонат Сумщини чинний чемпіон «Альянс». Команда з Липової Долини також бере участь у аматорському чемпіонаті України.

Тим часом чемпіонат Сумської області з футболу стартує у суботу, 25-го травня. У першому турі у вищій лізі друга команда футбольного клубу «Тростянець» прийматиме ФК «Шостка». Перша тростянецька команда завітає в гості до чинного бронзового призера чемпіонату області – команди «LS Group» з Сумського району. Футбольний клуб «Кролевець» прийматиме «Гранум» зі Сніжків, а глухівський «Велетень» - футбольний клуб «Дружба». Відпочиватиме у перший день нового сезону футбольний клуб «Ромни», який мав приймати на своєму полі «Вікторію». Цього ж дня розпочнуть сезон і команди першої ліги.

Білопільській «Аграрник-Авангард» у першому турі прийматиме путивльську «Ярославну». Інша путивльська команда – СК «Сейм» дебютує у чемпіонаті домашнім матчем проти краснопільського «Явора». «Лебединець» на своєму полі зіграє з предстаником сумського району – «Україною-Аграрною» з Токарів. Півфіналіст кубка області – «Кристал» з Конотопського району прийматиме чинного чемпіона першої ліги – «Колос» з Северинівки. З другого туру стартує у чемпіонаті сумська команда «СумБуд-Барса-2003».