Хлопчика, якого збило поліцейське авто, поки не перевозитимуть з Конотопської лікарні

17:01, 10 чер. 2019
 
Хлопчика, якого збило поліцейське авто, поки не перевозитимуть з Конотопської лікарні

10-річний хлопчик, якого за версією слідства, 7-го червня у Конотопі збив на службовому авто поліціянт – знаходиться у тяжкому стані. Транспортувати хлопчика з Конотопської районній лікарні у подальші два дні – не будуть.

Про це повідомив начальник управління охорони здоров’я Сумської облдержадміністрації Сергій Бутенко.

"Сьогодні також була проведена консультація нашого обласного експерта анестезіолога – реаніматолога, й на сьогодні стан дитини визначається як стабільно-важкий й не транспортабельний. Проте, ми сподіваємось, що вже за два дні ми зможемо дитину забрати на третій рівень надання медичної допомоги до Сумської обласної клінічної лікарні", – начальник управління охорони здоров’я Сумської ОДА Сергій Бутенко. 

Нагадаємо, 7 червня, близько 18.30 у м. Конотоп водій, працівник Конотопського відділу поліції на службовому авто збив 10-річного хлопчика, який перебігав пішохідний перехід. 

Учора у Полтаві поліціянту обрали запобіжний захід — тримання під вартою строком на два місяці з можливістю звільнення під заставу в 58 тис. грн. Також підозрюваного відсторонили від займаної посади. Про це повідомила прес-секретарка прокурора Сумської області Наталя Науменко. Адвокат підозрюваного Володимир Островський нашим журналістам у телефонній розмові сказав, що жодних коментарів не надаватиме.