Патрульному, якого підозрюють в аварії на Петропавлівській, перенесли обрання запобіжного заходу

17:35, 11 чер. 2019
 
Патрульному, якого підозрюють в аварії на Петропавлівській, перенесли обрання запобіжного заходу

У Зарічному районному суді сьогодні мали обрати запобіжний захід та відсторонити від посади патрульного, якого підозрюють у вчиненні аварії на вул. Петропавлівській у серпні минулого року. Прокуратура клопотала про домашній арешт. Обидва засідання відклали на 21-червня через відсутність адвоката підозрюваного.

"Адвокат, з яким укладено договір, знаходиться за межами Сумської області. Отже, я не матиму можливість у повній мірі скористатися своїми правами під час розгляду клопотання", – каже підозрюваний Артем Грінфельд. 

"Я вважаю, що необхідно відкласти засідання для забезпечення явки захисника Макаренка, з яким дійсно укладено договір. У разі повторної неявки захисника – будемо клопотати про призначення захисника з Центру безкоштовної правової допомоги", – каже прокурор Андрій Петренко.

Нагадаємо, вчора прокуратура Сумської області оголосила підозру водію патрульного авто, яке у серпні минулого року на перехресті вулиць Петропавлівська-Перекопська в Сумах, зіткнулось з автомобілем «Ауді» та перекинулось. Тоді травмувались семеро людей. За висновками трьох технічних експертиз, слідчі дійшли висновку – винний водій патрульної машини. Якщо вину чоловіка доведуть – йому загрожує до 8 років за ґратами.