Справу потрійного вбивства у Краснопіллі передали до суду

17:43, 2 лип. 2019
 
Справу потрійного вбивства у Краснопіллі передали до суду

Слухатиме справу Ковпаківський районний суд міста Суми. Це – історія, яка трапилась рік тому, 2 липня. Тоді, за версією прокуратури, двоє чоловіків, один із яких - колишній правоохоронець, застрелили та закопали тіла трьох мешканців Запорізької області.

Сталось це у Краснопільському районі. Запоріжчани привезли до Сумщини запчастини до автотракторної та сільгосптехніки. Товар мали переправити поза митним контролем до Російської Федерації.

Речниця прокурора Сумської області Наталя Науменко говорить:  «Злочин вони планували, і другого липня, коли відбулась ця зустріч, відразу розстріляли цих трьох осіб в Запорізькій області. Цей злочин скоєно з метою саме привласнення тих автозапчастин, які привезли ці особи в Сумську область. Вартість цього товару – понад один мільйон гривень. Інкриміновано їм умисне вбивство, розбій і крадіжка. За скоєне їм загрожує довічне позбавлення волі», - говорить

З 5 липня минулого року чоловіки знаходяться під вартою. Адвокат обвинувачених Денис Курбатов від коментарів відмовився.