У Сумах завершився дитячий Міжнародний турнір з хокею на траві

15:43, 4 лип. 2019
 
У Сумах завершився дитячий Міжнародний турнір з хокею на траві

Шістнадцятий дитячий Міжнародний турнір з хокею на траві завершився у Сумах. Учасниками стали шість дівочих команд та шість команд хлопців. Грали на полі дитячого парку «Казка». Сьогодні відбулось нагородження переможців. Серед дівчат перше місце виборола команда «Україночка» з Сум. Всього забили 30 голів.

«У минулому році ми теж виграли перше місце. Ми дуже довго і старанно тренувались, змагання вдалися нам важко, але ми перемогли, можна сказати, що «видерли зубами» цю перемогу», - каже капітан команди «Україночка» Марія Бардакова.

«Грою я, як тренер, задоволена. Є різні нюанси над якими ми будемо працювати», - говорить Олена Свистюр, тренер команди «Україночка».

Команда-переможець серед хлопців  - ДЮСШ «Авангард», з Вінничини. На змагання приїхала вперше.

«Ми тренувалися, приїхали перший  раз на цей турнір і показали гарний результат, забили 56 голів - це дуже гарний результат для такого віку», - каже капітан команди ДЮСШ «Авангард» Сергій Рябчук 

«Ми приїхали на турнір, щоб дітей навчати, у першу чергу й готуватись до Чемпіонату України, що буде у вересні. Діти дуже задоволені, я ,як тренер, теж задоволений , тому що ми зайняли перше місце. Були тяжкі ігри, але перемогли найсильніші, ми готувались і це призвело до позитивного результату», - говорить Віталій Бондарчук, тренер команди ДЮСШ «Авангард» Сергій Рябчук.

Участь у Міжнародному турнірі «Кубок Еко-продукт-2019» взяли колективи з Шостки, Полтави, Коростеня, Калинівки, Бердичіва та Мінська. Це діти віком 12-13 років.