Поезією та піснями вшанували пам’ять Володимира Висоцького у Сумах

19:17, 24 лип. 2019
 
Поезією та піснями вшанували пам’ять Володимира Висоцького у Сумах

Декламували вірші та виконували пісні Володимира Висоцького. Робили це прихильники автора, виконавця та актора у Сумський міській галереї до 39-ї роковини з дня його смерті. 

«Підготував пісні про дружбу, чоловічу дружбу… Це пісні про спортивне життя, про ставлення спортсменів до своєї кар’єри. І це пісні про самого Висоцького. Він писав завуальовані під різноманітні тематики, зокрема піратську, розповідаючи про те, як жив і виживав «Театр на Таганці», – каже виконавець Микола Боженко.

Співорганізатор Григорій Богомолов каже, вечори пам’яті влаштовують близько 12 років. Роблять це і в день народження автора, так і до дня його смерті.

е буде не чисто пісенний вечір, а й вечір з посвятами Висоцькому написаними нашими сумськими авторами. Ми збираємося завжди камерно, таким маленьким колективом, поспілкуватися. Дозволяємо глядачам висловитися про своє ставлення до Висоцького, розповісти, поділитися, заспівати, якщо є можливість, або зачитати вірші. Загалом літня посвята – це трішки інший формат, більше сімейний", – каже співорганізатор Григорій Богомолов.

Відвідали вечір пам’яті понад 100 людей. Наступного разу, сказав Григорій Богомолов збиратимуться 25 січня – до дня народження поета.