Серед загиблих у пожежі в готелі «Токіо Стар» є сумчанка

19:09, 21 сер. 2019
 
Серед загиблих у пожежі в готелі «Токіо Стар» є сумчанка

Поліція Одеської області ідентифікувала тіла семи людей, які загинули у пожежі, що сталась в готелі «Токіо Стар». Серед таких жителька Сумської області 1977 року народження. Щодо дитини та чоловіка – експертизи тривають.

"Поліцією встановлені особи семи людей з дев’яти загиблих під час пожежі в готелі «Токіо Стар». Двоє з них – жителі Одеської області, хлопець 2002-го та дівчина 2001-го років народження. Двоє – кияни – чоловік 1995-го та жінка 1996-го рр. 58-річний житель Дніпропетровщини, 42-річна жителька Сумської області та 73-річна громадянка Австралії. Зараз заходи з ідентифікації тіл ще двох загиблих, це дитина та чоловік, – тривають», – каже заступниця начальника відділу комунікації головного управління Нацполіції в Одеській області Світлана Білецька. 

Пожежа сталась в ніч проти 17 серпня – у диму загинули 9 людей, 10 отримали травми – серед них мешканець Сум. Чоловіку 38 років, він – у лікарні. За словами Світлани Білецької, у нього взяли біоматеріали аби встановити, чи є він батьком загиблої дитини. Те, що він чоловік загиблої сумчанки – вони знають.

Учора власника готелю Вадима Чорного взяли під варту без грошової застави. Засідання з перервами тривало з понеділка, адвокати Вадима Чорного сказали, що на рішення суду про взяття під варту подаватимуть апеляцію.