Питання реструктуризації боргу за газ, Котельня північного промвузла має вирішити до кінця тижня

17:43, 27 сер. 2019
 
Питання реструктуризації боргу за газ, Котельня північного промвузла має вирішити до кінця тижня

До кінця тижня керівництво Котельні північного промвузла має вирішити питання реструктуризації боргу за газ у НАК «Нафтогаз». Про це сказала заступниця директора підприємства Ірина Рибальченко під час апаратної наради у Сумській міськраді. 

"По питанню НАК «Нафтогаз» і Мінрегіону про реструктуризацію заборгованості ми готуємо документи. Ми обіцяли, наші співробітники обіцяли подати документи ще в п’ятницю, але там ще акт звірки з НАК «Нафтогазом» склався, сьогодні його…, і на цьому тижні, самий найближчий час, завтра чи після завтра, мої колеги будуть в НАК вирішувати це питання. І в Мінрегіонбуді по реструктуризації заборгованості за газ", - говорить заступниця директора Котельні північного промвузла Ірина Рибальченко. 

Сьогодні вдень мала відбутися зустріч на заводі керівництва міста та сумського машинобудівного об’єднання, якому належить котельня. Про її результати ми хотіли запитати у заступника сумського міського голови Олександра Журби, до кінця дня він слухавки не брав. Нагадаю, два тижні тому керівництво заводу просило 60 млн грн у міста за оренду Котельні північного промвузла. Перед цим, листи із пропозицією надіслали потенційним орендарям через брак грошей на її утримання та обслуговування. Тоді борг Котельні північного промвузла за газ перед НАК «Нафтогаз» складав 240 млн грн.