У Сумах відтермінують опалювальний сезон

18:26, 16 жов. 2019
 
У Сумах відтермінують опалювальний сезон

У Сумах відтермінують опалювальний сезон. Так вирішили на засіданні міської комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій. Причина - середньодобова температура вище +8. Наразі опалення підключене у 18 % житлових будинків.

«На сьогодні у нас включено 250 будинків і ми зіткнулися з тим, що мешканці дійсно скаржаться на те, що жарко у приміщеннях, доходило до того, що нас не допускали у теплові пункти, просили не продовжувати включення опалювального сезону, коли ми включали опалення за нами йшли по підвалам й закривали засувки, тому я підтримую пропозицію перенести засідання комісії», - каже Надія Покутня, заступниця директора з капітального будівництва та ремонтів ТОВ «Сумитеплоенерго»

За словами представниці котельні Північного промвузла опалення вимкнуть якщо матимуть рішення комісії.

За результатами засідання вирішили до 22 жовтня не опалювати житловий фонд, а тим кому ввімкнули опалення – вимкнуть. І знову зберуться на комісію 23 жовтня о 9.00 ранку. Тоді мають вирішити чи вмикати опалення.  Додам, у школах, лікарнях, дитячих садках опалення вимикати не будуть.