У Сумах стартував перший тур чемпіонату України з індорхокею

18:41, 29 лис. 2019
 
У Сумах стартував перший тур чемпіонату України з індорхокею

Перший тур чемпіонату України з хокею на траві у приміщені стартував у Сумах.

Приймає його Палац студентського спорту СумДУ.

«У нас стартував Чемпіонат України вищої ліги в приміщенні. Приймають участь вісім команд. Із них дві приїзжі – це Бориспіль та Полтава. Всі інші команди у нас сумські», - говорить секретар змагань Світлана Кашаба

Відкривали новий індорхокейний сезон дві сумській команди – «Інститут фізичної культури Сумського педагогічного університету та Збірна Сумської області. Перший тайм матчу сильнішого не виявив – команди завершили перший ігровий відрізок з рахунком 3:3. Після перерви забивали лише «фізкультурниці», які довели рахунком до 8:3.

«Спочатку ми грали по одній системі. А потім вирішили змінити тактику. У нас не виходило забивати. Ми спочатку розчарувалися. Але коли змінили систему – почали виходити. За рахунок цього ми забили ще п’ять голів», - говорить Валерія Нікуліна, капітан ХК «ІФК СумПДУ» (Суми).

Інна Бондаренко, тренер збірної Сумської області, говорить: «Над помилками будемо працювати. Ми, в принципі, сьогодні грали з командою достатньо високого рівня. Будемо розбирати свої помилки вже на тренуваннях». 

Продовжився ігровий день матчем між муніципальним спортивним клубом «Сумчанка» та командою Сумського державного університету. «Сумчанка» у ворота «політехниць» забили двадцять два м’ячі і пропустили три. В інших матчах першого ігрового дня сумське «Динамо» поступилось (1:4) землячкам з «ОДЮСШ-КСД», «Колос» з Борисполя програв (2:5) збірній міста Полтава, «ІФК СумДПУ» в суху (8:0) обіграв «СумДУ», «Динамо» поступилось (3:16) МСК «Сумчанці», «Колос» мінімально (1:0) обіграв збірну Сумської області, а збірна Полтави поступилась (3:7) сумській «ОДЮСШ-КДС».

Перший тур чемпіонату завершиться завтра, 30-го листопада. Ігровий день розпочнеться о 10-тій годині.